Frakt & Villkor

Frakt

Fraktkostnaden är 39 kr. Beställ för mer än 300 kr så får du fri frakt. Bor du i Härnösand kan dofterna levereras/hämtas enligt överenskommelse.

Frakt inrikes kostar 39 kr. Beställer du för mer än 300 kr och inrikes så får du fri frakt.

När betalningen är mottagen specialtillverkas bastudofterna utifrån din beställning, därefter paketeras och skickas beställningen. Paketen skickas för närvarande med PostNord och leveranstiden brukar ligga på runt 3 arbetsdagar. Vid större försändelser kan annat ombud förekomma.

Leveranstid ca 3-5 arbetsdagar. 

Betalning

Swish

Betalningen sker enkelt och säkert med Swish vid din mobil. Du ser att betalningen görs till ett företag då det är ett nummer som börjar på 123.

Problem

Uppstår några problem, en råvara till en önskad bastudoft som tagit slut eller liknande så kontaktar jag dig. Jag specialtillverkar alla bastudofter och har ofta möjlighet att tillverka fler liknande bastudofter än de som ligger ute på hemsidan. På så vis kan jag troligen ersätta ditt val med en liknande bastudoft för att undvika fördröjning i leveransen.

Jag ansvarar inte för skador som uppstår på paketet vid leverans, men jag använder stötdämpande emballage för att skydda bastudofterna.

Jag ansvarar inte för eventuella skador som uppstår i samband med användning av mina bastudofter eller dess glasflaskor. Använd bastudofterna enligt anvisningarna.

Dela med dina vänner