Frakt & Villkor

Frakt

Fraktkostnaden är 69 kr inrikes. Vi erbjuder fri frakt inrikes om du beställer bastudofter för mer än 350 kr. Bor du i Härnösand eller har vägarna förbi så kan bastudofterna levereras/hämtas gratis enligt överenskommelse.

Frakt 69 kr. Fri frakt på beställningar över 350 kr.

Leverans

När betalningen är mottagen tillverkas bastudofterna utifrån din beställning, senast under söndagen efter beställningen är mottagen så paketeras bastudofterna och beställningen skickas. Paketen skickas för närvarande med DHL och leveranstiden brukar ligga på runt 3 arbetsdagar. Vid större försändelser kan annat ombud förekomma. 

Leverans till utlandet är möjligt enligt överenskommelse.

Betalning

Swish

Betalningen av bastudofter sker enkelt och säkert med Swish från din mobil.

Swish: 1235605373

Bankgiro

Det går även bra att betala bastudofterna via bankgiro. Privatpersoner erbjuds förskottsbetalning där leveransen sker efter betalningen. Företag och kommuner erbjuds 30 dagars netto.

Bankgiro: 358-9181

Problem

Uppstår några problem, en råvara till en önskad bastudoft som tagit slut eller liknande så kontaktar jag dig. Jag har ofta möjlighet att erbjuda fler liknande bastudofter än de som ligger ute på hemsidan. På så vis kan jag troligen ersätta ditt val med en liknande bastudoft för att undvika fördröjning i leveransen.

Jag ansvarar inte för skador som uppstår på paketet vid leverans, men jag använder stötdämpande emballage för att skydda bastudofterna.

Jag ansvarar inte för eventuella skador som uppstår i samband med användning av mina bastudofter eller dess glasflaskor. Använd bastudofterna enligt anvisningarna. Kemikalier