Frakt & Villkor

Frakt

Fraktkostnaden är 49 kr inrikes. Vi erbjuder fri frakt inrikes om du beställer bastudofter för mer än 300 kr. Bor du i Härnösand kan bastudofterna levereras/hämtas gratis enligt överenskommelse.

Frakt 49 kr. Fri frakt på beställningar över 300 kr.

Leverans

När betalningen är mottagen tillverkas bastudofterna utifrån din beställning, under söndagen efter beställningen är mottagen så paketeras bastudofterna och beställningen skickas. Paketen skickas för närvarande med PostNord och leveranstiden brukar ligga på runt 3 arbetsdagar. Vid större försändelser kan annat ombud förekomma. 

Betalning

Swish

Betalningen av bastudofter sker enkelt och säkert med Swish vid din mobil. Du ser att betalningen görs till ett företag då det är ett nummer som börjar på 123.

Swish: 1235605373

Bankgiro

Det går även bra att betala bastudofterna via bankgiro.

Bankgiro: 358-9181

Problem

Uppstår några problem, en råvara till en önskad bastudoft som tagit slut eller liknande så kontaktar jag dig. Jag har ofta möjlighet att erbjuda fler liknande bastudofter än de som ligger ute på hemsidan. På så vis kan jag troligen ersätta ditt val med en liknande bastudoft för att undvika fördröjning i leveransen.

Jag ansvarar inte för skador som uppstår på paketet vid leverans, men jag använder stötdämpande emballage för att skydda bastudofterna.

Jag ansvarar inte för eventuella skador som uppstår i samband med användning av mina bastudofter eller dess glasflaskor. Använd bastudofterna enligt anvisningarna.